داوران جشنواره سینما حقیقت معرفی شدند
داوران جشنواره سینما حقیقت معرفی شدند | هیات داوران بخش مسابقه ملی، جایزه شهید آوینی و مستندهای معدن و صنایع معدنی ایران دوازدهمین دوره جشنواره بینالمللی سینماحقیقت معرفی شدند.
داوران جشنواره سینما حقیقت معرفی شدند | به گزارش آتلیه اثرهنری به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره بینالمللی سینماحقیقت، هیات داوران بخش «مسابقه ملی» این دورهی جشنواره که ۷۱ فیلم راهیافته به این بخش، در سه گروه مستندهای کوتاه (۴۰-)، نیمهبلند (۷۰-۴۰) و بلند (۷۰+) را داوری خواهند کرد، عبارتند از: مهوش شیخالاسلامی (پژوهشگر و مستندساز)، علیرضا قاسمخان (مدیر فرهنگی و تهیهکننده)، محمدحسن دامنزن (مستندساز)، سودابه مجاوری (پژوهشگر و مستندساز)، وحید موسائیان (مستندساز و کارگردان سینما)، سعید عقیقی (نویسنده و منتقد سینما) و آرش لاهوتی (مستندساز و کارگردان سینما).
در بخش «جایزه شهید آوینی» این جشنواره هم اکبر نبوی (روزنامهنگار و تهیهکننده)، محمدهادی نائیجی (فیلمنامهنویس و کارگردان) و پناهبرخدا رضایی (مستندساز و کارگردان سینما) ۲۹ فیلم راهیافته به این بخش با موضوع انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و حوزهی مقاومت را داوری خواهند کرد.
هیات داوران بخش مسابقه فیلمهای مستند معدن و صنایع معدنی ایران هم فرشاد فدائیان (پژوهشگر و مستندساز)، سیدحسین حقگو (مدیر فرهنگی و تهیهکننده) و مهرداد زاهدیان (مستندساز) هستند. در این بخش ۱۶ فیلم پذیرفته شده است.
دوازدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» طی روزهای ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۱۳۹۷ به دبیری «سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد» در پردیس سینمایی چارسو برگزار خواهد شد.
روابط عمومی جشنواره بینالمللی سینماحقیقت اعلام کرد، نسخه کامل و بازسازیشده مستند «برای آزادی» ساخته حسین ترابی افتتاح خواهد شد. به نمایش درخواهد آمد. این فیلم به مدت زمان ۱۱۲ دقیقه، ساعت ۱۴ بعدازظهر یکشنبه ۱۸ آذرماه ۹۷ در سالن شماره ۵ پردیس سینمایی چارسو به نمایش درمیآید.
حسین ترابی طی سالهای ۵۷ و ۵۸، با همکاری فریدون ریپور، کریم دوامی، علی صادقی، ابراهیم قاضیزاده، منوچهر حقانیپرست، حسین رفیعی (فیلمبرداران)، اسحاق خانزادی، محسن روشن، صادق عالمی، محمدرضا دلپاک (صدابرداران)، بهرام ریپور (تدوینگر)، حیدرقلی خدابندهلو، علی عالمی (دستیاران فیلمبردار) اقدام به ثبت و ضبط وقایع مختلف انقلاب اسلامی و رفراندوم در ۱۲ استان کشور کرد که حاصل آن مستند تحسینشدهی «برای آزادی» شد؛ فیلمی که برای اولین بار روز سوم شهریور ۱۳۵۸ به مناسبت بازگشایی فیلمخانه ملی ایران به نمایش عمومی درآمد.
«برای آزادی» بعدها به انتخاب «مارک کازینز» مورخ و منتقد مشهور سینما، به فهرست ۱۰ اثر مستند تاثیرگذار جهان راه یافت و همراه مستندهای برجستهای چون «پیروزی اراده»، بولینگ برای کلمباین»، «ههشانگ، مرثیه رود»، «میناماتا، قربانیان و دنیای آنها»، « «خط آبی نازک»، «مرگ یک ملت»، «توطئه تیمور»، «گزارش بیبیسی از اتیوپی» و «اندوه و افسوس» ذیل عنوان «مستندهایی که دنیا را تکان دادند» در سال ۲۰۰۷ در شهر لندن به نمایش درآمد.
بازدیدها: 9
آخرین دیدگاهها